Your search results

Finantare

Ești cu un pas mai aproape
de casa visurilor tale!

  • Acceseaza creditele ipotecare Alpha Housing și obții cea mai bună ofertă de finanțare pentru apartamentele din acest proiect.
  • Primești aprobarea financiară în doar 2 zile lucrătoare.

Stim ca alegerea unei locuinte este foarte importanta pentru tine si familia ta. Din acest motiv venim in intampinarea nevoilor tale, in vederea achizitiei locuintei dorite, cu mai multe variante de finantare dar si cu modalitati flexibile de plata:

1. Credit personalizat – special creat de Alpha Bank Romania SA pentru finantarea persoanelor fizice care doresc achizitia unui apartament in Complexul Green Vista. Pentru detalii suplimentare te invitam sa contactezi biroul nostru de vanzari sau sa accesezi site-ul AlphaBank.

2. Creditul Prima Casa – acest credit poate fi o varianta accesibila in vederea achizitionarii unei locuinte in Complexul nostru;

3.  Rate direct la dezvoltator – daca nu te incadrezi la un credit Bancar, poti opta pentru varianta de achizitie a locuintei cu plata in rate direct la Dezvoltator. Pentru mai multe informatii legate de aceasta varianta te invitam sa contactezi biroul nostru de vanzari.